home About Links Kpop ASK.FM INSTAGRAM TUMBLR TWITTER YOUTUBE FOLLOW ME


안녕하세요~

My name is Sandra, but you can call me Soyeon. And one of my "internet/social media names" is Yoosanchu. I live in a small place in Finland (but my first language is Swedish cuz I'm awesome). I'm studying in the third year of fashion/clothing design. In the future I hope I'll move to a bigger city. My blog is partly about my daily life as a 19 year old, but since I find that too boring, I mostly write about fashion, kpop, cute and creative things and everything that inspires me. My style and inspiration comes mostly from East Asia. As you see, I'm very interested in South Korea and Japan's fashion and culture, and their popculture such as kpop, k-dramas and anime.
I hope you'll enjoy my blog!

CONTACT: sanolieb@gmail.com


Search this blog


Translate


Blog archiveLatest posts


CategoriesLatest on Instagram


@bubblechutea

Ads


View StyleWe

View Sammydress

View Zaful

Credits

Template 99% by AtinTory
Editor: Sandra
.:~My obsession for holographic things continues~:.

Minns ni vad jag skrev för några dagar sen i ett inlägg? Att jag inte skulle köpa tröjor och t-shirts på en tid, jag hade lovat mig att inte köpa så mycket kläder (speciellt inte tröjor och t-shirts), för jag har redan så mycket.

Fast igår var jag i stan, och gissa vem som hade glömt sitt löfte då? Jag... Såklart köpte jag exakt en tröja och en t-shirt... Ok t-shirten var på rea så den var inte så dyr, och så stod det 98 på den (jag är född 1998) så jag tänkte att det skulle passa perfekt. Bild av Rilakkuma Och tröjan hittade jag på stadens marknad som ordnas två gånger per år. #puglife 


Tröjan är från en marknad, t-shirten från Seppälä.Igår kväll firade vi också jag, Ami och Tove, vi hade ett "kalas" för oss alla tre. Vi gjorde inget speciellt igentligen, bara chillade som vi alltid brukar göra. Vi var och köpte presenter tidigare på dagen, vi delade upp pengar på fem stycken så köpte vi en present ilag, olika åt alla tre, och vi fick välja vilken present som helst haha, jag valde en jättefin rosa kjol.


Kjolen är från Only, den fick jag ju som present. ^^Jag shoppade också lite idag, men inga kläder. Utan bara småsaker som smink och nagellack. Och så hittade jag den finaste holographic väskan/neccessären på H&M.


Från H&MFrån ett märke som heter Sensinity(??)Från H&MFrån H&M

Labels:

4/18/2015 08:04:00 PM


Newer Posts
Older Posts