home About Links Kpop ASK.FM INSTAGRAM TUMBLR TWITTER YOUTUBE FOLLOW ME


안녕하세요~

My name is Sandra, but you can call me Soyeon. And one of my "internet/social media names" is Yoosanchu. I live in a small place in Finland (but my first language is Swedish cuz I'm awesome). I'm studying in the third year of fashion/clothing design. In the future I hope I'll move to a bigger city. My blog is partly about my daily life as a 19 year old, but since I find that too boring, I mostly write about fashion, kpop, cute and creative things and everything that inspires me. My style and inspiration comes mostly from East Asia. As you see, I'm very interested in South Korea and Japan's fashion and culture, and their popculture such as kpop, k-dramas and anime.
I hope you'll enjoy my blog!

CONTACT: sanolieb@gmail.com


Search this blog


Translate


Blog archiveLatest posts


CategoriesLatest on Instagram


@bubblechutea

Ads


View StyleWe

View Sammydress

View Zaful

Credits

Template 99% by AtinTory
Editor: Sandra
.:~School adventures~:.

Jag har glömt att berätta om skolan ännu (inte orkat). image Kan ju börja med lite "fakta". I min klass är vi bara 10 stycken. 9 flickor och en pojke. xD Det kändes lite konstigt först att det bara är en pojke, och att vara så lite i klassen, men nu har jag blivit van. Jag gillar min klass.

Idag på morgonen till skolan var det ett litet äventyr. Min buss stannade, vet inte vad den fick för fel om det var motorstopp eller nåt. Det kom nån rök och började lukta bränt??? Scary! Men vi fick vänta i en halv timme på att en ny buss skulle komma. Så alla som åkte med bussen blev typ en halv timme försenad till skolan.. Men det var ju inte vårt fel.


Vi börjar kl 8 varje dag...fuu. Men det enda "vanliga" ämne vi har i period 1 är matte. xD

På bilden längst ner till vänster ser ni mitt "klassrum". De har byggt till en del på skolan till detta år. Och vårt klassrum är just i den nya delen! Det är glasväggar typ överallt och jättefint och stort. På de två bilderna i mitten ser ni lite av den nya delen.

Outfit; på tisdag:

 Tröja - H&M
 Shorts - H&M
 Leggings - ebay
 Skor - Seppälä

Labels:

8/14/2014 07:34:00 PM


Newer Posts
Older Posts